• Acasa
  • Universal de activare bord Apple Android baterie de activare bord IPX-XR fiul mama activare bord pentru mai multe telefoane mobile IPAD

  • Caracteristic: Sub bord si placa de baza de design
  • Numărul De Model: SS-909
  • Tip: Dispozitiv Electronic Baterie Tester
  • Nume De Brand: BES
  • DIY Consumabile: ELECTRICE

SOARE SS-909 universal de activare bord IPX-XR universal de încărcare telefon mobil de activare bord

Notă Specială:

Salut.Prietenul meu,bine ați venit până aici, vă vom oferi cele mai bune produse și servicii.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Suntem bucuroși să vă ajute.Vă vom contacta în termen de 24 de ore.Multumesc. 1.Înainte de expediere, vom verifica adresa ta, dacă adresa dvs. aparține zonă de la distanță, Vom lua legătura cu tine! 2.Produsele noastre nu sunt incluse în prețul de taxe vamale și de la distanță, costurile de livrare 3.Dacă aveți nevoie de factură, vă rugăm să lăsați-mi un mesaj și să-ți lași adresa de e-mail nu va fi trimis la căsuța poștală în termen de 8 ore! 4.Produsele noastre nu includ taxele vamale.Dacă țara dvs. vamale colecta taxe vamale, vă rugăm să acorde o în timp.Nu vom fi răspunzători dacă bunurile sunt returnate sau distruse, pentru că nu există nici un prompt de plată a taxelor vamale.Vă mulțumesc pentru înțelegere. 5.Dacă toate cele de mai sus sunt în regulă, va vom trimite produsul imediat.Mult noroc! 6.Produsele pe care le trimite să corespundă produsele din imagine.Dacă ai vreo obiecție față de brand în parametrii de produse și brand-ul în imagine, vă rugăm să nu cumpere direct sau contactati-ne!Daca iti cumperi direct, sunteți de acord cu brand-ul din imagine!Vom trimite produsele în funcție de cerere.Vă mulțumesc!

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie!

Rating

Etichete: baterie auto tester, baterie tester usb, contor baterie, xm, tester u2, csi, telefon mobil tester, activ bord, BT168, echipa oss.

Suport 24/7

Servicii.

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb.

Transport la nivel mondial

Livrare rapida.