• Acasa
 • Motor din aluminiu de Răcire Termostatul de Capacul Carcasei plus, Senzorul Pentru Cruze, Opel Astra 71744389 96984103 96817255 55563530

 • Schimb Numărul Parte: 71744389 96817255
 • Cerere: Chevrolet pentru Opel Zafira Signum Cruze
 • Numarul Parte: 96984103 96817255
 • Articol Greutate: 0.4
 • Poziția: 100% Nou
 • Element De Lungime: 14
 • Lățime Produs: 12
 • Țara/Regiunea de Fabricație: China
 • Origine: NC(de Origine)
 • Înălțime Element: 10
 • Altă Parte Numărul: 1338177 96984103 96984103 96817255
 • Tip De Material: Amestec
 • Plasarea pe Vehicul: FATA
 • Caracteristici Speciale: Carcasa Termostatului Termostatul De Acoperire
 • Nume De Brand: HOWELLNEY
 • An: 2000-

Motor din aluminiu de Răcire Termostatul de Capacul Carcasei plus, Senzorul Pentru Cruze, Opel Astra 71744389 96984103 96817255 55563530

Partea #:96984103 96817255 55563530

Aplicatie:Chevrolet pentru Opel Zafira Signum Cruze

Vă Rugăm Să Citiți Toate De Mai Jos Cu Atenție!!!Inainte De A Comanda

Dacă nu puteți asigurați-vă că piesele se potrivesc sau nu mașina, vă rugăm să verificați numărul de Identificare a Vehiculului(VIN Number) cu dealer-ul local sau cu noi mai achiziția dvs.!

Returnare și rambursare NU sunt acceptabile pentru elementele care nu verifica compatibilitatea!!

Am expediat doar la adresa specificată pe www.tutorialearduino.ro în timpul checkout, dacă vom livra elementul vechi sau adresă invalidă și se întoarce înapoi ca nerevendicate în starea inițială, elementul de cost de rambursare va fi emisă numai.

În prezent,noi nu sunt livrate la APO /P. O. Cutii

Vă rugăm să ne furnizați numele Complet, adresa poștală, Codul Poștal, numărul de Telefon pentru a se asigura că puteți primi elementele prompt.Acesta nu va fi de datoria noastră, și de plată nu va fi rambursat în cazul în care cumpărătorul nu furnizează corect informații de transport maritim.

Cum pot verifica compatibilitatea?

- Puteți găsi oficial un centru de service din zona dvs. locale, apel și cere-le prin masina deparazitare # și numărul parte.

- Puteți găsi, de asemenea, site-ul oficial pentru Mitsubishi,Honda,Nissan, Toyota, Hyundai, service GM, autentificare acolo și de a găsi compatibilitate.Transport

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metode de transport și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. a fost făcut.

Am expediat doar la adresa specificată pe www.tutorialearduino.ro în timpul checkout, dacă vom livra elementul vechi sau adresă invalidă și se întoarce înapoi ca nerevendicate în starea inițială, elementul de cost de rambursare va fi emisă numai.

Ccurrently,nu vom livra la APO /P. O.BoxesPlease ne furnizeze numele Complet, adresa poștală, Codul Poștal, numărul de Telefon pentru a se asigura că puteți primi elementele prompt.Acesta nu va fi de datoria noastră, și de plată nu va fi rambursat în cazul în care cumpărătorul nu furnizează corect informații de transport maritim.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Reveni și Politica de Schimb

Noi vă oferim o lună gratuit de înlocuire dacă există o problemă cu articole de calitate, dar nu pentru utilizarea necorespunzătoare.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

De asemenea, oferim 12 luni gratuite de întreținere.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.Oferim lucrări de întreținere, dar nu va purta nici o răspundere solidară.Defecte sau Greșit Produs Livrat

Dacă elementul pe care doriți să se întoarcă este inoperabil, dar nu are nici o deteriorare vizibilă, este considerat defect.Dacă primiți un defect sau element greșit, vă rugăm să salvați toate materialele de ambalare și documente, și contactați-ne imediat cu numărul de articol, comerț manager de IDENTITATE, și defect descriere în termen de 7 zile de la data pachetul a sosit, iar noi vom procesa cererea dumneavoastră imediat.Element de înlocuire vor fi procesate si expediate la întoarcere și inspecție de elementul original.Creanțe nu va fi acceptată după 7 zile.Fotografiile digitale sunt necesare pentru toate cazurile de defectare a elementului.

Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și în stare nefolosită, sau va fi respins și trimis înapoi la tine.Simțiți-vă liber să ne contactați cu orice întrebări.Despre Howellney

Howellney au fost concentrându-se pe servicii profesionale de piese auto de ani de zile.Retrimiterea la echipa de servicii profesionale și tehnice în vigoare,compania a dezvoltat într-o companie internațională, integrarea R&D,de Fabricație, de Inspecție de Calitate, Depozitare, de Import si Export de Vânzări.

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie!

Rating

Etichete: opel astra h gtc ulei, ksd termostat manual, interior opel astra, termostat, cutie de aluminiu, ecran senzor de locuințe, opel omega din, chevrolet cruze, motor termostat, aluminiu termostat capac astra.

Suport 24/7

Servicii.

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb.

Transport la nivel mondial

Livrare rapida.