• Acasa
  • De ÎNALTĂ CALITATE Oxford Pânză Sotrage Sac Clarinet Cutie Caz cu Mâner Curea Clarinet Accesorii de Protecție

  • Nume De Brand: dingling

Numărul mare de instrumente muzicale iubitorii de muzică, companii și comerț exterior comercianți: Bună ziua tuturor!Xingyu 'un Magazin de Instrumente Muzicale a fost deschis oficial pe data de 31 decembrie 2006. În prezent, acesta a Meihua Instrument Muzical Accesorii, Tianzhi Instrument Muzical Accesorii, Tianzhi Instrument Muzical Co., Ltd., Tianzhi Instrument Muzical Enterprise Magazin si Alibaba Enterprise en-Gros Stația de sub pavilionul său.În același timp, de asemenea, autorizează un număr de distribuitori pentru a realiza o operație dublă modul de vânzare cu amănuntul și en-gros, se bucură de o bună reputație în instrument muzical industrie.Depozitul a fost înființată oficial în anul 2008, cu o suprafata de aproximativ 350 de metri pătrați.Principale de afaceri include toate tipurile de tevi de cupru, lemn, țevi și piese ale acestora, instrument muzical consumabile, etc.În 2017, creșterea cercetarea, dezvoltarea și producția de instrumente muzicale instrumente de întreținere; Acesta este, în principal pentru instrument muzical iubitori, cadre didactice, specializate instrument muzical companii, de peste mări de e-commerce companii, studiouri, etc. În același timp, acesta poate, de asemenea, efectua întreținerea de rutină și reparații de high-end, mediu-end si low-end instrumente muzicale, și promite că toate acestea vor fi direct reparate de către fabrici (nu individuale studios, contracte).

Caz pentru clarinet plus panza acoperi caz

Cauza c olor: b rown

Panza caz acoperire culoare: negru

Material: faux din piele exterior cu interior catifea și cu panza acoperi caz

Utilizare: clarinet

Vă rugăm să acorde o atenție, este doar o cutie goală și capac pentru clarinet .În caz că nu clarinet .

Politica De Plata

1. Am prefera plata Paypal.

2. Vă rugăm să includeți următoarele Informații cu plata.

o.Numele Tău Complet

b.Dvs. Complet și Adresa Exactă

c, cod poștal

d.Orașul tău

e.

Numărul de telefon (Po st biroul necesită clientului numărul de telefon Internaționale pentru livrare)

Transport

Elementul va fi trimis din China, cumpărătorul poate obține numărul de urmărire.

Pretul nu include taxe vamale.

Dacă cumpărătorul a amendat postul este deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să refuzați articol și să ne contactați imediat.

atunci când obține elementul, vă rugăm să verificați starea acestuia în fața oficiului poștal lucrător.Dacă este rupt, pur și simplu refuză să-l accepte.

Și dacă sunteți de acord cu element rupt, vă rugăm să luați un document de la oficiul poștal, care se dovedesc a fi elementul este rupt atunci când trimite la tine.

În ambele cazuri, I se va trimite un nou articol pentru tine gratuit.Alt caz, ne va permite pierdut împreună.Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați-mă .multumesc

Dacă cumpărătorul nu poate găsi țara dvs. pot nava, vă rugăm să ne contactați în primul rând.

Garanție

100% satisfacție a clienților garantat

Instrumente muzicale profesionale fabrică de garantare

Vă rugăm să păstrați produsul în starea inițială în cazul în care cumpărătorul vrea să se întoarcă și de asemenea, cumpărătorul va achita costul de transport pentru returnarea.

Comunicarea este foarte importantă pentru mediul de afaceri.

Vă rugăm să ne contactați dacă cumpărătorul a c n s sau întrebări .

Termeni

Satisfactia clientului este extrem de important pentru noi

Ne creadă și să cumpere cu încredere la noi.

Suntem dedicati pentru a oferi clientilor nostri cel mai sigur și mai ușor eBay experiență de cumpărare.

Vom răspunde la cererile dvs cat mai curand posibil.Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că avem diferenta de timp cu Europa de Vest și S. U. A. prin Urmare, ne promitem că vom face tot posibilul pentru a răspunde la e-mailurile în termen de 24 de ore.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produse sau servicii de la noi, vă rugăm să Ne Contactați și să ne dea o oportunitate de a corecta înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.

Va multumim pentru vizita

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie!

Rating

Etichete: abanos curea, htc vive vr, spate smart fortwo, rezervați curea, bobo vr, huawei vr, timp clarinet caz, propac clarinet caz, gol ceai staniu, calitate clarinet caz.

Suport 24/7

Servicii.

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb.

Transport la nivel mondial

Livrare rapida.