• Acasa
  • Titularul De Telefon Mobil Pentru Motocicleta Telefon Mâner Din Aluminiu Gros Versiune Puternic Si Potrivit Pentru A Apuca Rezistent La Șocuri Fixe

  • culoare: Negru, Auriu, Albastru
  • Material: PP
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: tip mâner, oglinda retrovizoare tip

Caracteristici: 1. Detalii produs suport de telefon Mobil pentru motocicleta !!Telefonul se ocupe de Aluminiu, versiunea gros, puternic si potrivit pentru a apuca 2. Există un rotirea piuliței de reglare la dimensiune pentru a se potrivi telefonului.Cu mânere din cauciuc pentru a proteja telefonul de zgarieturi se Poate extinde pana la 9 centimetri. 3.Potrivit pentru 4-6 inch telefoane. 4. Potrivit pentru a deține un Telefon Inteligent sau de Navigare GPS.Descriere: telefon Mobil suport pentru telefoane inteligente Pentru motociclete și biciclete, Toate materialele sunt realizate din aluminiu, puternic, durabil, ușor.Caietul de sarcini: Culoare: negru, aur, albastru Material: PP Tip: tip mâner, oglinda retrovizoare tip Pachet Incluse: 1 x suport de telefon Mobil pentru motocicleta Note: 1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie!

Rating

Etichete: prindere telefon, titularul de telefon, telefon mobil de prindere, titularul de telefon mobil, telefonul sta, prindere suport, degetul titularul de telefon, suport de prindere telefon, pentru telefon pop soclu, prindere smartphone.

Suport 24/7

Servicii.

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb.

Transport la nivel mondial

Livrare rapida.