• Acasa
  • Moș Crăciun Picioare Umplute Santa Picioare Ornament pentru Pomul de Crăciun Ușa din Față Decoratiuni

  • Origine: NC(de Origine)

Moș Crăciun Picioare Umplute Santa Picioare Ornament pentru Pomul de Crăciun Ușa din Față Decoratiuni

Puncte:

1. Material durabil, de înaltă calitate, flanel, moi, confortabile, durabile, reutilizabile, și poate modela picioarele în funcție de nevoile dumneavoastră.

2. Dimensiunea de lungime 38*21cm latime*grosime 16cm este potrivit pentru pomi de Crăciun de orice dimensiune.Interesante modele se potrivesc perfect cu alte decoratiuni de Craciun in casa ta, adăugarea de mai mult în atmosferă de sărbătoare.

3. Amuzant, creativ, design, lui lung picioare păroase poate reprezenta, astfel încât să puteți crea propria scenă de Crăciun pe pomul de Crăciun!Crăciun hoțul a fost ingenios deghizat ca Moș Crăciun însuși.

4. Perfect decor de Crăciun, potrivit pentru pomi de Crăciun, sac ghirlande, masini, restaurante, etc.; face casa ta plină de atmosferă festivă, integrarea perfectă de Crăciun, de vacanță sau acasă decorare.

5. Decor de crăciun artificial picioare poate fi introdus cu susul în jos pe pomul de Crăciun, de asemenea, pot fi agățate pe ușă, sau plasate în curte pentru decor.

Descrieri:

Material: Textil

Dimensiune: 38*21cm*16cm

Coapsa diametru 9cm, vițel cu diametru de 6.5 cm, lungime picior este de 11cm

Pachetul inclus:

1*Moș Crăciun picior

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie!

Rating

Etichete: om de zăpadă, chriatmas ușa ornament, decor noel, crăciunul decor pentru casa, xmas usa ornamente, capace de moș crăciun, agățat ornamente usa, cadjar usa ornamente, verde moș crăciun, moș crăciun, om de zăpadă.

Suport 24/7

Servicii.

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb.

Transport la nivel mondial

Livrare rapida.