• Acasa
 • 7 Inch Miei Lână Tampon De Lustruire Pentru Masina De Polisat Detaliu Finisaj Oglinda Poloneză

 • Grosime: în jurul valorii de 25mm
 • Diametru Exterior: 180mm/7nch
 • Nume De Brand: HUTU
 • Utilizare: RO de Slefuit, Da Lustruit, Slefuit Electric
 • Costum pentru: 7inch placa suport
 • Funcția: Pentru ceara auto și lustruire
 • Design: Bevel Edge/Gaură în mijlocul pad
 • Material: 100% lambwool
 • Forma: circular
 • culoare: Alb

100% lambwool

Acest tampon de lustruire făcute de lambwool, are lustruire Excelente de performanță și rezistență la temperaturi ridicate

De Înaltă Calitate Cârlig & Bucla

De Înaltă Calitate Cârlig & Bucla.Ferm se potriveste la Placa de Suport fără degumare.

Scurt Lână Design

Scurt lână design poate economisește 30% ceara

DUNGĂ GRELE PAD

Tăiere extrem de mare forță, elimină 1200/1500# șmirghel urme, zgârieturi adânci, peste-pictura, coaja de portocala si grele strat de oxid pe suprafața de vopsea.

PIAȚA MEDIU PAD

Mediu-Taie lână Pad, poate fi folosit cu grosier sau mediu agenți de lustruire.Se poate elimina 1500/2000# nisip zgârieturi precum și moderată vopsea oxid de straturi.

NON-ȚESUTE DE ILUMINAT PAD

Se poate elimina efectul de orbire model și subțire zgârieturi, precum lumina vopsea oxid de straturi, poate fi folosit pentru oglinda tratament cu amendă de lustruire lichid.

Produs SPEC

3/5/6/7 cm 4 dimensiune avaiable

Mai multe Dimensiuni pentru a alege dumneavoastră,vă rugăm să alegeți dimensiunea potrivită pentru mașina dumneavoastră.

FAQ

Serviciile Noastre

Q: FreqAll de produsele noastre pot fi personalizate.Orice dimensiuni,forme,logo-uri satisface cerințele dumneavoastră, înainte de a cita prețul, ne va fi apreciat dacă vă poate oferi informațiile de mai jos: 1. Plăcuțele de tip 2. Material structura și grosimea 3. Pad dimensiune si forma 4. Culoarea și tăierea pad 5. Vă rugăm să furnizați imaginea sau opera de arta de logo-ul dvs. și de ambalare.Cu informațiile de mai sus putem cita exact prețul imediat.uently Întrebare

Povestea De Brand

Povestea De Brand

Hubei Berna Import & Export Co., Ltd situat în Jingmen City, Provincia Hubei, se apropie de Yangzi Râul cel de-al treilea cel mai lung fluviu din lume.Acesta acoperă o suprafață de mai mult de 4000 de metri patrati, si detine echipamente avansate și puternic capacitatea de producție.Vom dedica pentru diverse elemente în aer liber și instrumente, și en-gros toate tipurile de auto, soluții de îngrijire, cum ar fi mașină de șlefuit, de polizat roți și relativă vata tampoane de lustruire, spumă buffing pad-uri, auto detaliază instrumente, clay bar din microfibră de curățare, lut pad, etc.Am produs si dezvoltat de mașină detaliază produse pentru 10 ani.Toate produsele noastre sunt de înaltă calitate cu cel mai bun preț și vinde bine peste tot în lume.Fabrica noastra dispune de o înaltă calitate profesională echipei tehnice, are un număr de ingineri cu experiență, profesioniști designeri de produs.Avem, de asemenea, excelent echipa de marketing interne și regionale, partenerii de canal, "primul client" principiu, a pus întotdeauna interesele clienților în primul rând, din toată inima să oferim clienților noștri cele mai bune produse și cele mai bune servicii de calitate.

Recenzii

Lxilmbang
2020-12-21
5/5
Great!
Blackrosedesigns2
2020-12-01
1/5
Length in delivery take BMW3 month
Vik 91 91
2021-01-16
5/5
I'm selling it.
Gilberto Carvalho10
2020-09-16
2/5
THE SIZE IS TO BIG
Racedriver0000
2020-12-30
5/5
Circles yakusnaya. I'm selling it. It's great for manager Sarah. Відповідає on all nourishment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Rating

Etichete: 9 lustruire capota, masina detaliu, Masina Polish Set, pad polish, 180mm lama, masina pentru autocolant, acoperire oglinda, detalii, închiriere mașină tampon slefuit, sssr produse cosmetice auto.

Suport 24/7

Servicii.

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb.

Transport la nivel mondial

Livrare rapida.