• Acasa
  • Cablu de dispozitive pentru Mașini de Tricep Coarda D-Mâner Cablu Pully Opțional pentru Sală de sport cu Echipamente de Fitness Greutate de Ridicare Antrenament Accesorii

  • Aplicabile Echipamente De Fitness: Puterea De Formare Aparate

Puncte:

1、Structură Robust: Poate fi folosit cu standard de discus, scripetele este un sistem special eficiente încheietura mâinii și antebrațului puterea de formare dispozitiv, și poate instrui biceps, triceps, umeri, spate.

2、Premium Material: Inclusiv de înaltă rezistență din oțel wire rope, și coarda este puternic și durabil; buna funcționare.Mut cablu scripete este fabricat din grele speciale din oțel pentru a se asigura nici o suplimentare de zgomot în timpul funcționării, și sarcina maximă este de 220 de lire sterline.

3、Funcții Multiple: Poate ajuta să vă îmbunătăți rapid performanțele în orice activitate.Este alegerea ideala pentru exercitii brate, spate, umeri, abdomen și de a îmbunătăți puterea de apucare.

4、transport Ușor: Ridicare sistem de scripete salvează familia ta spațiu, și poate fi realizată în jurul valorii de; potrivit pentru călătorie.

5、Ușor de Utilizat: puteți conecta la cablu scripetele de sală de gimnastică acasă, sau puteți să-l ducă la sală obișnuită.

1.Structura robust: Poate fi folosit cu standard de discus, scripetele este un sistem special eficiente încheietura mâinii și antebrațului puterea de formare dispozitiv, și poate instrui biceps, triceps, umeri, spate.

2.Premium Material: Inclusiv de înaltă rezistență din oțel wire rope, și coarda este puternic și durabil; buna funcționare.Mut cablu scripete este fabricat din grele speciale din oțel pentru a se asigura nici o suplimentare de zgomot în timpul funcționării, și sarcina maximă este de 220 de lire sterline.

3.Functii Multiple: Poate ajuta să vă îmbunătăți rapid performanțele în orice activitate.Este alegerea ideala pentru exercitii brate, spate, umeri, abdomen și de a îmbunătăți puterea de apucare.

4.Transport ușor: Ridicare sistem de scripete salvează familia ta spațiu, și poate fi realizată în jurul valorii de; potrivit pentru călătorie.

5.Ușor de Utilizat: puteți conecta la cablu scripetele de sală de gimnastică acasă, sau puteți să-l ducă la sală obișnuită.

Caietul de sarcini:

Material: oțel, nailon

Dimensiune: 1.4 m / 1.8 m / 2m / 2.5 m

Lista De Ambalare:

1 * Curea

3 * 7 Catarama de Fier

1 * Agățat Roata

1 * Cablu

1 * Triceps Antrenament Band

1 * Gantera Șnur

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie!

Rating

Etichete: sala de sport se ocupe de, sală de fitness pully, dumbbel, cablu se potrivesc, sală de fitness rând, fitnes banda, curea de cauciuc pully, fitness pully, cablu, mașină de atașament, fitnes pantaloni.

Suport 24/7

Servicii.

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb.

Transport la nivel mondial

Livrare rapida.