• Acasa
  • XA9 pistol de Lipit de înlocuire lanterna 20mm diametru 500 mm timp sudare clește

  • Numărul De Model: HJSBJPJ230VDHQ001V2
  • Origine: NC(de Origine)

XA9 pistol de Lipit de înlocuire lanterna 20mm diametru 500 mm timp sudare pliers Descriere Produs 230V electric de sudare arma este o gamă de exceptie, de incredere si profesionist sudare echipamente care oferă acces rapid și chiar sudură pentru a disipa oboseala utilizatorului.Real versiune profesionala pentru reparatii de caroserie si lumina sarcini de producție.Durabil sfaturi de sudare de sudare sfaturi sunt realizate din oțel de înaltă calitate pentru a obține perfect sudură.Este foarte ușor pentru a suda materiale metalice împreună cu un punct de sudură grosime de 2,0 + 2,0 mm.

Clar panou de control Cu un clar panoul de control, puteți opera cu ușurință acest aparat.Există diferite moduri, care sunt ușor și rapid de utilizat.

Mâner portabil Echipat cu un mâner portabil.Acest lucru vă oferă un control mai bun al acestui aparat, care îmbunătățește precizia și stabilitatea.Interschimbabile sfaturi de sudare Acest loc sudor vine cu câteva sfaturi de sudare pentru a găzdui diverse utilizări.Pur și simplu răsuciți pe sfaturi și înșurubați unul nou pe.

Dimensiuni compacte produsul Nostru este suficient de mare pentru a face lucrări de sudură.Atunci când nu este utilizat, acesta nu ia mult spațiu, fie.

Curea de agățat de O curea de agățat este, de asemenea, incluse în domeniul de aplicare de livrare.Puteți închide această mașină în jurul gâtului, în orice moment, astfel încât nu trebuie întotdeauna să-l dețină.Caracteristică

【SUDARE GROSIME: 2.0 + 2.0 mm】 - sfaturi de sudare sunt realizate din oțel de înaltă calitate, în scopul de a obține perfect cusătură de sudură.Este foarte ușor pentru a suda materiale metalice împreună cu un punct de sudură grosime de 2,0 + 2,0 mm.

【EXCELENT PANOUL de CONTROL】 - Cu o distinctiv de panoul de control, puteți opera cu ușurință.Există diferite moduri, care sunt ușor și rapid de utilizat.

【ÎNLOCUIBILE】 - Acest loc sudor vine cu unele sfaturi de sudare pentru a se potrivi diferite utilizări.Pur și simplu răsuciți pe sfaturi și înșurubați unul nou pe.

【DIMENSIUNI COMPACTE】 - produsul Nostru este suficient de mare pentru a face lucrări de sudură.Atunci când nu este utilizat, acesta nu ia mult spațiu, fie.

【CUREA de AGĂȚAT】 - O curea de agățat este, de asemenea, incluse.Puteți închide această mașină în jurul gâtului, în orice moment, astfel încât nu trebuie întotdeauna să-l dețină.Specificatii Tensiune de alimentare: 230V Maxim sudura grosime: 2.0 + 2.0 mm Aer nivel de zgomot: Proiecție de arme: 120mm Întârziată rețea siguranțe: 25A Min.Perioada cuprinsă între suduri: Maxim 20 de secunde de forță de strângere: 120 kg Dimensiune: 440 x 100 x 185 mm Vibratii: Conținutul Pachetului 1 x Electric Sudor kit de Accesorii Despre VEVOR

Taicang Vevor inilor Echipamente CO.,LTD .Noi funcționează mai mult de 1000 de tipuri de mașini, echipamente produse,și sa angajat în afaceri transfrontaliere pentru 10 ani.În prezent,avem mai mult de 200 de angajați.

Conceptul nostru este orientată spre Piață, bazate pe client service

Prin ani de practică,am acumulat o experiență valoroasă în mecanică, industria de echipamente,care ne dă posibilitatea de a servi companii din diferite țări.În viitor,ne va oferi juca pe deplin la punctele noastre forte în mecanică, industria de echipamente,și să participe activ la construcția de Silk Road Economic Belt și 21st-Century Maritime Silk Road pentru a partaja de înaltă calitate, capacitatea de producție și beneficii reciproce.

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie!

Rating

Etichete: echilibrul roții ps4, sudor, Xiaomi, aliajul de lipit staniu, garnitura mobilier, sudură în puncte, fier de lipit staniu, conduce roata sta, logitech mouse-ul, pistolet de sudare mig.

Suport 24/7

Servicii.

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb.

Transport la nivel mondial

Livrare rapida.