• Acasa
  • LUPUL INAMICE 1 buc Airsoft Paintball Arma Fata Complet Proteja Masca Neagra

  • Sezon: Iarna
  • Nume De Brand: LUPUL INAMIC
  • Tesatura Tip: Ochiurilor de plasă
  • Origine: NC(de Origine)
  • Model Tip: Solid

LUPUL INAMICE 1 buc Airsoft Paintball Arma Fata Complet Proteja Masca Neagra

De Brand nou și de înaltă calitate, materialul este ecologic și otravă gratuit Confortabil de purtat ochiurilor de plasă de Metal eye shield Permite jucătorului pentru a respira liber Mare pentru airsoft, vanatoare, joc de război și de uz militar

Plata

Reveni

1.Pentru defecte sau elemente greșite primite : Cumpărătorii trebuie să raporteze către Vânzător în termen de 7 zile după ce a primit de bunuri.Pentru defecte element, Cumpărătorii trebuie să trimită e-mail cu fotografii, indicând suprafața și starea de defecte.La recunoașterea de către Vânzător, elementul trebuie să fie returnate în termen de 7 zile lucrătoare.Real poștale taxa pentru returnarea, precum și costurile pentru re-trimiterea element de înlocuire vor fi suportate de către Vânzător.

2.Pentru schimbul de dimensiuni : Putem accepta schimbul de dimensiuni obiectul nostru de disponibilitatea pe stoc.Dacă este acceptat, Cumpărătorii trebuie să se întoarcă elementul la propriile lor cheltuieli

3.Fără schimburi sau de returnare vor fi acceptate pentru orice alte motive decât cele de mai sus

transport

1.Vă rugăm să completați adresa de livrare cu număr de telefon de contact,mai ales în Rusia cumpărător,vă rugăm să confirmați numele tău complet.

2.Timp de livrare: transport maritim în timpul Sezonului de Vacanta va fi mai mare decât de obicei

Caz&Feedbalck

1.Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

2. Orice probleme,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la prima dată înainte de a DESCHIDE un CAZ sau de a părăsi Neutru / Negativ Feedback-ul cu mai puțin de 4 stele de rating, vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva pentru tine!

Recenzii

Victortoic28
2020-10-22
5/5
nice looking, very strong plastique, eyes protected by a steel plate, really good product, I absolutely recommend it for you if you whant to make a cosplay or just play airsoft.

Fii primul care scrie o recenzie!

Rating

Etichete: negru multicam militare, airsoft, airsoft emerson, airsoft fma, airsoft speed loader, airsoft rimel, pistol cu aer, b armă, airsoft pistol cu bile, pistol airsoft.

Suport 24/7

Servicii.

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb.

Transport la nivel mondial

Livrare rapida.