• Acasa
  • Ceramica Catelus Câine Pisică Animale De Companie Single Și Duble Bol Alimentar Pentru A Mânca Și A Bea Cu Cadru Din Lemn Animale De Companie Consumabile Hrănirea Antena

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Boluri
  • Aplicabile Rasa De Câine: Universal
  • Tip: Câini
  • Material: Ceramica

produs manual

Element Nume: Ceramica Catelus Câine Pisică animale de Companie Single Și Duble Bol Alimentar Pentru a Mânca Și a Bea Cu Cadru din Lemn Animale de companie Consumabile Hrănirea Antena Denumire Produs: Animal de casă Pisică Și de Câine Castron Material: Ceramica,stand de Bambus de Proces: Temperatura Mare de Ardere/Manual de Utilizare: Pentru Diferite animale de Companie Câini Și Pisici punct de Vânzare:1.Urechi De Pisică Poate Detașabil Pentru Amestecand Alimentare 2. Suportul Este Înclinat Cu 15 Grade Pentru A Proteja Coloanei Vertebrale Cervicale De Animale De Companie 3.Castron separat Și să Stea de Design Pentru o Curatare Usoara Dimensiuni: Vezi descriere Greutate / Capacitate: Culoare: Alb / Albastru / Roz Ambalare:Logistica Finisare ambalare:Lucios Glazura de Servicii: de Contact, în Termen de 12 de ore Acorde atenție: vă Rugăm să rețineți că produsele ceramice în mod inevitabil va avea mici pete negre și pori mici, ca urmare a procesului de motive.Acesta este un proces normal fenomen, nu o problemă de calitate.

Recenzii

IRON TOOTH
2020-11-13
5/5
It came quickly unexpectedly in's days. It is of good quality and my cat likes it really. It looks really good. There are no unpleasant odors.
Crossfire 540
2020-12-05
5/5
Just a chulada. The article is as described. It arrived well packed, protected and quite fast. I add photos with dimensions.

Fii primul care scrie o recenzie!

Rating

Etichete: oamenii castron de lemn, câine pentru, castron pisica, zmee câini, rd290, pisica de jucarie, legăturile animale de companie, mancare uscata, animale de companie bol 5, castron de orez.

Suport 24/7

Servicii.

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb.

Transport la nivel mondial

Livrare rapida.