• Acasa
  • Chakra Înțelepciune 78 de Cărți de Tarot Ghid Pachet de Cărți de Ocultism Divinație Carte de Seturi pentru Incepatori Cutie Majore și Minore Oracle Card

  • Numărul De Model: Chakra Înțelepciune TAROT si carti oracol

RM30880058949390197

Chakra Înțelepciune Tarot: 78 De Cărți

Mult așteptatul brand-nou joc de cărți de la cel mai bine vandut creatorul Chakra Înțelepciune Oracle, Tori Hartman.Aceasta este puntea lui Tori fanii au cerut, combinând expertiza ca un cititor de tarot, cu o perspectivă unică în chakra, acest nou pachet de tarot va fi un puternic viața transformarea instrument de divinație.De-a lungul Tori Hartman de muncă ca un căutător, profesor și psihic, ea a fost continuu întrebat cum de a aplica Chakra Înțelepciune sistem de tarot.Chiar ca un angajat de tarot utilizator, timpul nu a fost dreptul de a face această cerere ... până acum.Având la bază idealurile Chakra Înțelepciune sistem intenția de stabilire, dezvoltare personală, încredere în intuiția ta ... și cele șapte chakra structura și aplicarea tradiționale 78-carte de tarot sistem, Chakra Înțelepciune Tarot este un extrem de eficiente și puternice manifestă instrument.Această punte și exerciții permite utilizatorului de a crea perfect ceea ce au nevoie în viața lor.Onorarea profundă tradiție și patrimoniu de tarot, Tori cererea de Chakra Înțelepciune sistem pentru această structură este una care va declanșa perspective personale, intuitiv căi și o conștientizare puternică a cum să se manifeste lucrurile necesare pentru a atinge obiectivele de lumea modernă.Suprapunere dintre cele șapte chakre pe Minor și Major arcana este fără sudură, cu Prostul care servește drept ghid și avatar prin punte.Chakra Înțelepciune Carduri Oracle Set intențiile tale, sparge prin blocaje și să învețe modalități de a-și manifesta visele tale folosind cele 49 de cărți și ghid al acestui extraordinar sistem de divinație!Fiecare card original se conectează cu un major chakra și reprezintă una dintre cele mistice fabule dezvăluit de către îngeri să psihice Tori Hartman după o experiență aproape de moarte.Divinație se raspandeste variază de la bază una-lecturi carte cu intentia de a se raspandeste atingeți în și de a activa manifestă energie—chiar și cele mai complexe Chakra Layout este ușor de utilizat, la fel ca toate se răspândește.Acest pachet nou este setat pentru a deveni un clasic pentru cei interesați în dezvoltarea lor intuiție și divinație carte.

dimensiune:11.5*6.3 cm

greutate:150g

notă:manualul De instrucțiuni este un fișier PDF.Vă rugăm să scanați codul QR de pe cutia cu telefonul mobil.Cartea de instrucțiuni poate fi citit și descărcat on-line.De asemenea, puteți să-l imprimați.Acesta este motivul pentru care produsele noastre sunt ieftine, dar în principal de a face o treabă bună în calitate de carduri. , Culoarea cardului este real, grosimea este foarte gros, puternic și durabil, și că nu va fi încrețită de multe ori, vă doresc un fericit de a folosi!multumesc!

Recenzii

Beekweek
2020-10-12
1/5
I'm very disappointed! The cards arrived damaged, some are even folded and it is not due to sending because the packaging was very good... it's even the only thing really good. The colors are dull, the prints poorly made... Frankly, I had placed an order of several tarot on this site, this is the last time!
P Cipriano Pereira
2020-09-07
3/5
the packagge was damaged, and i was expecting some book which would explain how to use chakra cards. I alsi don't like very much the cards itself, the all look almost the same.

Fii primul care scrie o recenzie!

Rating

Etichete: chakra stone, tarot de punte, card jojo, oculte tricou, carte de joc, punte de tarot, tarot, vrăjitorie magazin de carte, pestera om, punte carte.

Suport 24/7

Servicii.

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb.

Transport la nivel mondial

Livrare rapida.