• Acasa
  • Cele mai noi 6 Piese Conservate Coșul de Pâine 22,86 cm Rotund + 25.40X15.24cm Oval Aluat Copt Kit de Pâine Racleta,o Alegere f

  • Material: Alte
  • Numărul De Model: Coșul de pâine
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizarea: Alimente
  • Caracteristică: Aprovizionat

Oval coș deține 1.5 kg de pâine, fidea.Mare pentru reteta de copt și de mare pentru gluten-free hranitoare retete.Fie că sunteți un amator sau un profesionist de copt pâine entuziast, coșul de pâine set va asigura că dvs. de copt pâine creații sunt perfectă și precisă.

O pâine excelent instrument de a face, perfect pentru orice novice pâine sau profesionale!Experiență de calitate superioară Nu se desparte, netede, non-lipicios, nici un miros chimic, fara varfuri despicate.Ambele corectură coșuri sunt potrivite pentru orice rigide creștere,Ovale si Rotunde pâine castron își menține forma ca artizan pâine în cele din urmă se ridică, crearea de un clasic în formă de spirală.

Ușor de curățat și întreținut, dar praful coș necesita suplimentare de întreținere.Practic, elimina excesul de faina sau grăsuț făină sau făină de pâine dovada coș după fiecare utilizare.Permite rămase obraznic să se usuce, apoi scoateți-l cu o perie tare.

Potrivit pentru orice dur lift, mai ales nisip pâine.El ajută pentru a menține forma, crearea de un clasic în formă de spirală, până când chipul tău în cele din urmă se ridică.Vă ajută să păstrați plasă de curat.Folie campus coș cu pâine lenjerie de pat pentru a face pâinea mai lin.Profesionale pâine instrumente de notare pentru comoditate.

Tăierea sau feliere firimituri ajută la controlul răspândirii pâine în timpul coacerii.Acesta poate ajuta, de asemenea, îmbunătăți aspectul de pâine coaptă, creând o varietate de forme și aparențe.Castron Racleta-Durabil castron racleta.

Ajută pentru a elimina noroi sau baterii.Meci curba sau forma de bol.Poate fi de asemenea utilizat pe suprafete plane.Non-bleachable, reutilizabile, cu cordon de închidere și deschidere.Design mare pentru stocarea iubitori, pâine sau pâine.Pâine template-margini netede, flexibil, lavabil si reutilizabil.

Potrivit pentru toate tipurile de proiecte DIY, cum ar fi pâine, prăjituri, biscuiți decor, pictură și redactare, art jurnal, decor acasă.Pâine de casă Rețete de-a Gata pentru copt pâine incepatori, departe oferind un cadou de campus coș set, care nu are nici o valoare comercială.

culoare:alb

Material:Ratan + pânză

Conținutul Pachetului:

1 * 25cm coșul de pâine cu înveliș de pânză

1 * 25 * 15 cm oval coșul de pâine cu înveliș de pânză

1 * verde racleta

1 * alb racleta

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii

S Try Ke
2020-11-06
5/5
Got it. The kit corresponds to the description. 2 baskets with covers and a blade with a cover. Price-quality. But, very long delivery. More than 2 months. Packing is just a package. On the road can break a fragile basket.
Smasher Se224eva
2020-09-25
3/5
The scraper came broken, with a cut edge

Fii primul care scrie o recenzie!

Rating

Etichete: covor 31, caz u10i, caz l114, bora unghii, cnc ceara 5, masini castel, caz aski, bora picioare, ascuns acest fapt.

Suport 24/7

Servicii.

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb.

Transport la nivel mondial

Livrare rapida.